Bezig met laden...

Logboek

FLASH: Bell Helicopters licht een tipje van de sluier op de CES in Vegas

FLASH: Bell Helicopters licht een tipje van de sluier op de CES in Vegas

Het jaarlijks hoogfeest van de consumer elektronica, CES in Las Vegas, staat dit jaar deels in het teken van allerlei nieuwe vormen van transport.

Zo zijn een aantal vooruitstrevende autobouwers present om hun zelfrijdende concepten aan het grote publiek en de wereld voor te stellen. Niets wordt aan toeval overgelaten om een rol te kunnen spelen in de markt van morgen. Op de CES zijn onder andere Toyota, Mercedes, Kia, Nissan, Honda en Ford aanwezig met hun oplossingen die de concurrentie aangaan met de Apple en Google zelfrijdende auto's.

Een wereldspeler als Intel liet op zijn stand de Volocopter 200 vliegen. Maar wat we niet mogelijk hielden is intussen al weer gewoon; ook een helikopterbouwer als Bell Helicopters is dit jaar present op de CES. Bell wil op de hoogmis van de consumenten elektronica laten zien dat de toekomst van de stedelijke luchttaxi veel dichterbij is dan men denkt. 

Op de CES toont Bell een futuristisch ontwerp van de luchtcabine van de toekomst. in niets gelijk deze ervaring op wat we vandaag met onze technische helikopters gewoon zijn. In de luchttaxi van de toekomst zijn de nieuwe technologieen als video calling, video conferenties, wifi, artificiele intelligentie en Q-contactloos opladen de normaalste zaak van de wereld.

De passagiers in de "Bell Urban Air Taxi" zullen hun tijd maximaal kunnen benutten; maar die tijd zal in vergelijking met de drukke taxi's op de grond maar een fractie meer bedragen. Maar hoe dit moet vliegen is ons nog niet duidelijk, zo stay tuned!

Opmerkelijk was het bezoek van Uber's Mark Moore, Engineering Director of Aviation op de stand van Bell Helicopters op de CES in Vegas. Zoals we eerder berichten maakt Bell deel van het consortium rond Uber dat werkt aan het stadsvervoer van de toekomst. Dit is duidelijk geen toeval.

Neem hier een kijkje op de Bell stand op CES en zie hoe de Bell Urban Air Taxi vorm krijgt! 

Beloofd! We houden U op de hoogte over dit futuristisch project!

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *