Bezig met laden...

Logboek

Robinson introduceert twee Garmin G500 TXi displays

Robinson introduceert twee Garmin G500 TXi displays

Voor de Heli-Expo in Las Vegas heeft Robinson Helicopters twee optie's toegevoegd aan zijn gamma voor de R44 en R66 helikopter.

De optie's zijn de nieuwe Garmin G500H TXi displays; deze laten touchscreen bediening toe van Garmin’s G500H system, en consolidereb PFD/MFD informatie op een enkel scherm.  Ze hebben ook een beter scherm resolutie en een interface met de Garmin GTN 6xx/7xx touchscreen GPS's.

  • De GDU (Garmin Display Unit) 1060 TXi is een 10.6-inch display geinstalleerd in de Robinson G500H console met voldoende plaats voor een Garmin GTN 6xx/7xx en een Genesys SAS/Autopilot.
  • De GDU (Garmin Display Unit) 700L TXi is een 7-inch display geinstalleerd in de nieuwe compacte Robinson console met plaats voor een Garmin GTN 6xx. Dit landschap scherm is speciaal ontwikkeld door Garmin voor Robinson en laat de piloot toe te togglen tussen een full-screen PFD en een full-screen moving map. Deze console vervangt de nood voor een separate GTN GPS console in front van de pilot.

Beide TXi displays hebben dezelfde optionele equipment interfaces (zoals XM weather data in de US en/of en radar altimeter) als de non-touchscreen G500H display

Robinson heeft een R66 Turbine helicopter met Garmin 1060 TXi installatie, en een R44 Raven II helicopter met Garmin 700L TXi installatie (zie foto) op de Heli-Expo in Las Vegas. Beide helikopters zijn ook met een Genesys SAS/Autopilot uitgerust.

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *