Bezig met laden...

Logboek

Enstrom verkoopt 6 helikopters van het type 480B-GS

Enstrom verkoopt 6 helikopters van het type 480B-GS

Het is reeds een tijdje stil rond Enstrom. Sinds het in 2013 door de Chinezen werd gekocht is het 50 jaar oude helikoptermerk vrijwel onopgemerkt in de helikopterwereld. Enstrom heeft tien helikopters geproduceerd voor de Chinezen maar voor de rest was het vrij stil rond Enstrom.

Een paar weken geleden tekende Enstrom Helicopter Corporation een contract voor de levering van 6 stuks 480B-G turbine helikopters voor LOM PRAHA TRADE a.s. in Tsjechie.

Het moet gezegd dat de cockpit van de Enstrom 480B-G helikopter met de Garmin G1000H, er modern en zeer knap uitziet. (foto copyright Enstrom) 

De Enstrom 480B-G, is een turbine helikopter en is samen met de Garmin G1000H, glas cockpit, de gekende stabiliteit en de prima bestuurbaarheid en ideale training helikopter voor turbine piloten. En natuurlijk is de prijs ook een doorslaggevend argument om voor de Enstrom 180B-G te kiezen.

Vier van de zes toestellen zullen door LOM gebruikt worden voor het opleiden van militaire piloten. De twee overige helikopters zullen worden gebruikt voor de training van burger piloten op turbine helikopters.

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *