Bezig met laden...

Logboek

Vloot van de US Airforce bevat minstens een verrassing!

Vloot van de US Airforce bevat minstens een verrassing!

Het Amerikaans leger heeft de machtigste vloot helikopters ter wereld. De US Army heeft zowat alle succesvolle helikopters in zijn rangen en kan zonder blozen alle missies met succes volbrengen. 

Hieronder een lijst van de verschillende types die de US Army in gebruik heeft: 

Maar wat weinigen weten is dat het Amerikaans leger in haar TPS (Test Pilot School) ook gebruik maakt van een Robinson R-44. 

In de introductie en om een goed idee te krijgen van een helikopter worden de studenten op de bekende Edwards Airforce Base vertrouwd gemaakt met de Robinson R-44. De 4-zitshelikopter is voor de US Army het ideale opleidingstoestel om de toekomstige piloten de kennis van aerodynamica en van het  helikoptervliegen bij te brengen. Leuk om een stoere luchtmachtpiloot te zien in een R-44!

Hieronder kun je meevliegen met de toekomstige testpiloten van de lichting Class 20A van de US Army. Eind december 2020 studeerden 24 testpiloten van het Amerikaans leger af na 48 zware weken van studie, zowel theorie, labs en vliegen. Ze weten allemaal wat een Robinson R-44, in detail is.

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *