Bezig met laden...

Logboek

Robinson Climb Higher - Episode 3 Australie

Robinson Climb Higher - Episode 3 Australie

Hieronder tonen we u de derde episode van de Robinson 'Climb Higher' video serie: Australië.

Van slinger- en landbouwmissies tot toerisme: ervaar uit de eerste hand hoe deze in Australië gevestigde piloten de veelzijdigheid en duurzaamheid van R22- en R44-helikopters benutten om uitdagingen het hoofd te bieden en resultaten te leveren met precisie en efficiëntie.

De nieuwste aflevering neemt de kijker mee naar het hart van de Australische landbouw in New South Wales. Hier zijn Robinson-helikopters een onmisbaar hulpmiddel voor Riverina Helicopters, een bedrijf dat bekend staat om zijn expertise op het gebied van landbouwactiviteiten en toerisme.

“Climb Higher: Australia's Food Bowl” toont de cruciale rol die Robinson-helikopters spelen in het succes van de regio. Bryce Nietvelt, eigenaar van Riverina Helicopters, en zijn team maken gebruik van de ongeëvenaarde veelzijdigheid, duurzaamheid en bedieningsgemak van Robinson voor een verscheidenheid aan taken, waaronder:

  • Gewassen spuiten met precisie, tijdigheid en efficiëntie
  • Schapen en vee-kuddes verzamelen met ongelooflijke wendbaarheid en behendigheid
  • Zorgvuldig bestuiven van gewassen voor een maximale opbrengst

“Als het om hard werken gaat, klaart niets de klus zo goed als een Robinson”, zegt Nietvelt van Riverina Helicopters. “De duurzaamheid, betrouwbaarheid en betaalbaarheid maken Robinson-helikopters perfect geschikt voor lokale boeren, gezinnen en landbouwwerk. Als het om 'farm-to-table' gaat in Australië, is er vaak een Robinson-helikopter bij betrokken.”

De onderstaande aflevering legt de essentie van dit Australische vernuft vast en laat zien hoe Robinson-helikopters een integraal onderdeel zijn geworden van het agrarische ecosysteem van Griffith en bijdragen aan de voedselvoorziening in de wereld.

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *