Bezig met laden...

Logboek

Droom je ervan om helikopterpiloot te worden?

Droom je ervan om helikopterpiloot te worden?

Is het je droom om helikopterpiloot te worden?

Op dinsdag 20 september start bij STB-Copter de nieuwe serie theorielessen om je vergunning Privaat Piloot Helikopter PPL(H) te behalen.
Wil je meer weten over deze unieke opleidingen kom dan vrijblijvend langs of contacteer Barbara Stichelbout, 0496/27.16.16 of [email protected]

Nog even alle praktische punten op een rijtje:

  • 1ste les begint op dinsdag 20 september 2022
  • Aanvang van de les om 19u00
  • Locatie: Vliegveld 7, 8560 Wevelgem

Een opleiding tot helikopterpiloot is niet iets waar je over een nacht ijs gaat! 

Bij STB-Copter, een van Vlaanderens succesvolle helikopterscholen, willen ze dat je goed voorbereid daarover kunt beslissen. Daarom hebben ze een prachtig boek gepubliceerd dat bij alle aspecten van een helikopteropleiding de nodige uitleg geeft. 

Alles wat je moet weten over het behalen van een helikopterlicentie verzameld in één boeiend boek. Het boek kreeg dan ook de toepasselijke titel: "Helikopterpiloot in vogelvlucht".

Je kan het knappe boek gratis bij STB-Copter opvragen via volgende link: http://www.stb-copter.com/nl/opleidingen

Voor iedereen die er maar aan denkt om een opleiding tot helikopterpiloot te volgen is het een must om eerst dit boek eens grondig na te lezen. Zo weet je perfect wat er je te wachten staat.

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *