Bezig met laden...

Logboek

Waarschuwing voor valse corona informatie

Waarschuwing voor valse corona informatie

Niet alleen president Trump verspreidt onjuiste informatie. Eerst vertelde hij dat corona een hoax was en nu denkt hij dat het oorlog is...

In verschillende landen worden nu boodschappen verspreid via WhatsApp en andere sociale media waarbij gewaarschuwd wordt voor een desinfectie door het leger. 

Een dergelijke desinfectie zou volgens het valse bericht gebeuren door helikopters van het leger. Het zou "vanavond om 23:40 uur" starten en iedereen moet binnen blijven want alle straten gaan op slot omdat de luchtmacht het land met helikopters gaat desinfecteren. Er wordt gevraagd dit bericht met je al contacten te delen.

Dit is dus duidelijk een vals bericht door gestoorde mensen die pogen om angst onder de bevolking te zaaien. Ook de politie heeft intussen laten weten dat dit niet klopt en dat het om fake news gaat. Mocht je dit bericht krijgen, gelieve het gewoon te deleten.

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *