Bezig met laden...

Logboek

Enstrom start de productie terug op

Enstrom start de productie terug op

Onder de nieuwe eigenaar, ondernemer Chuck Surack, wil Enstrom Helicopters snel terug zijn plaats innemen in de helikopterindustrie. Na een aantal jaren in de problemen en de vergeethoek zijn gedrumd is Enstrom terug begonnen met de productie van helikopters. Momenteel staat er al twee helikopters op de productievloer.

Enstrom heeft reeds 86 medewerkers op de loonlijst en zowat alle departementen hebben terug een bezetting. Chuck Surack heeft een uitdagend objectief gesteld voor 2023: Enstrom moet 20 helikopters produceren en verkopen! De stand op de HAI 2023-beurs werd reeds geboekt. Later dit jaar is Enstrom ook aanwezig op de AOPA-show in Tampa. 

Enstrom kreeg onlangs bezoek te krijgen van niemand minder dan Jim Viola, de president van HAI. HAI is de internationale associatie van de helikopterindustrie. HAI organiseert niet alleen de Heli-Expo, de grootste helikopterbeurs ter wereld, maar ook de European Rotors beurs in Duitsland. Enstrom-eigenaar Chuck Surack was persoonlijk aanwezig om Jim Viola rond te leiden. Viola is een ervaren helikopterpiloot en ging na de rondleiding samen met Cody Parkovich, Enstrom's CFI, vliegen in een Enstrom 480B.  

Enstrom wil zijn klanten en enthousiaste volgers ook blijven informeren en heeft daarom het magazine 'RotorWire' opgestart. Als je interesse hebt om de nieuwsbrief regelmatig te ontvangen kun je je hier aanmelden

Ook wij zullen Enstrom Helicopters blijven volgen. Als je intussen de lange geschiedenis van Enstrom wil napluizen, klik hier.

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *