Bezig met laden...

Logboek

Safran mag landingsgestel bouwen voor FLRAA Bell V-280

Safran mag landingsgestel bouwen voor FLRAA Bell V-280

Safran Landing Systems is door Bell aangezocht als partner in het tiltrotor FLRAA-programma, het Future Long-Range Assault Aircraft van het Amerikaans leger.

Volgens het contract zal Safran Landing Systems het volledig geïntegreerde landingssysteem ontwerpen en ontwikkelen. Deze gezamenlijke inspanningen zullen een solide basis leggen om aan alle toekomstige eisen te voldoen.

“We zijn erg trots om vandaag officieel onze deelname aan het FLRAA-programma als leden van het team aan te kondigen”, aldus François Bastin, CEO van Safran Landing Systems. “Safran is vereerd om deel uit te maken van dit project om een systeem te ontwikkelen dat is gebaseerd op de strenge eisen van het Amerikaanse leger. Safran Landing Systems is sinds 2018 een toegewijde partner van dit programma en we waarderen Bell's vertrouwen in ons vermogen om een innovatief landingsgestelsysteem te ontwikkelen waarmee het Future Long Range Assault Aircraft kritische missies kan uitvoeren.

Voortbouwend op 80 jaar expertise en een voortdurende toewijding aan innovatie, beschikt Safran Landing Systems over alle capaciteiten die nodig zijn om de toenemende complexiteit en technologische vereisten van militaire helicopters te ondersteunen.

Foto © Bell - Sheldon Cohen

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *