Bezig met laden...

Logboek

Robinson viert 45 jaar de R22-helikopter... met promo!

Robinson viert 45 jaar de R22-helikopter... met promo!

Robinson Helicopter Company, 's werelds toonaangevende fabrikant van civiele helikopters, vierde de 45e verjaardag van zijn iconische tweezits R22-helikopter. Op 16 maart 1979 ontving Robinson het FAA-certificaat voor de R22-helikopter. De eerste R22 is te zien in het wereldberoemde Smithsonian Museum in Washington (zie foto).

Met een erfenis van toegankelijkheid, betaalbaarheid, betrouwbaarheid en veelzijdigheid bracht de R22 een revolutie teweeg in de markt voor persoonlijke helikopters. Veel van 's werelds helikopterpiloten en vliegscholen beginnen hun carrière in een R22.

Deze veelzijdige helikopter leerde piloten de cruciale vaardigheden en de basis die nodig zijn voor een bloeiende carrière in de luchtvaart. (Bekijk onderstaande video van Climb Higher – Het begint allemaal in een R22). Het is een bekend gezegde: "Als je in een R22 kunt vliegen, kun je met alle helikopters vliegen!'

Van vliegtraining tot werk in de landbouw, en natuurbeheer of landmeting: Robinson-helikopters zijn synoniem geworden voor alle mogelijke missies. Met bijna 30 miljoen vlieguren wereldwijd heeft de R22 zijn positie als een van de best verkochte civiele helikopters ter wereld verstevigd. Er zijn nog steeds ruim 80 R22's van meer dan 40 jaar oud in gebruik.

Robinson biedt een R22-promotie aan om de volgende generatie piloten op te leiden

Robinson Helicopter zet zich in om de groei en opleiding van de wereldwijde pilotengemeenschap te ondersteunen met een nieuw tijdelijk stimuleringsprogramma. Koop drie of meer nieuwe R22-helikopters en ontvang 10% korting op het moment van bestelling.

“Dankzij deze helikopter zijn piloten over de hele wereld verliefd geworden op het gevoel van vliegen en hebben ze vanaf hun eerste momenten in een R22 een decennialange carrière in de luchtvaart opgebouwd”, aldus David Smith, de kersverse president en CEO van Robinson Helicopter Company. “We zijn vastbesloten om nog meer carrières voor de volgende generatie piloten te ondersteunen door meer mogelijkheden te bieden om een R22 te kopen en ermee te vliegen.”

Foto's & video © Robinson Helicopters

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *