Bezig met laden...

Logboek

Save The Day: European Rotors beurs 27-30 november in Madrid

Save The Day: European Rotors beurs 27-30 november in Madrid

De ticketshop is nu geopend voor EUROPEAN ROTORS 2023, Europa's grootste helikopter-only evenement, dat staat gepland voor 27-30 november in Madrid, Spanje, met de beurs geopend van 28 tot 30 november. Het is tijd om uw afspraken te maken om de derde editie van het enige Europese evenement bij te wonen, waar u de ganse verticale start- en landingsgemeenschap (VTOL) zult kunnen zien en ontmoeten. 

Een uitgebreid evenement op een nieuwe locatie
De organisatoren van EUROPEAN ROTORS bereiden zich voor op hun grootste show tot nu toe, bouwen voort op de twee vorige geweldige evenementen om deze derde editie nog beter te maken. Deze keer wordt het evenement gehouden in Madrid, Spanje.

De Spaanse helikoptervereniging ATAIRE ondersteunt het evenement dat dit jaar van 27 tot 30 november wordt gehouden in hal 9, IFEMA MADRID Convention Centre, op ongeveer 10 minuten van de luchthaven Adolfo Suárez Madrid-Barajas (LEMD). EUROPEAN ROTORS wordt georganiseerd door de European Helicopter Association (EHA) en het European Union Aviation Safety Agency (EASA) en geproduceerd door Helicopter Association International (HAI). 

EUROPEAN ROTORS bestrijkt alle aspecten van de helikopter-industrie: technologieën, innovaties en methodologieën, alle soorten missies, waaronder luchtambulancediensten en opsporings- en reddingsdiensten (SAR), politie en openbare veiligheid, luchtwerk en rampenbestrijding, passagiersvervoer en geavanceerde luchtmobiliteit (AAM).

EASA, ESPN-R en VAST richten zich op meer veiligheid en training
De eerste dag van de show, maandag 27 november, richt zich uitsluitend op veiligheid, met het EASA Rotorcraft en VTOL Symposium, een op zichzelf staand evenement. Toegang tot het symposium vereist een apart ticket. Het EASA Rotorcraft and VTOL Symposium dient als het vlaggenschip van het uitgebreide conferentieprogramma van EUROPEAN ROTORS, met de nieuwste rotorcraft- en VTOL-ontwikkelingen. 

Een ander hoogtepunt van de show is de Rotor Safety Zone, met verbeterde statische displays. Dit jaar zal de zone uit drie elementen bestaan:

  • Een luchtambulancehelikopter voor dagelijkse presentaties en demo's van de European Safety Promotion Network – Rotorcraft (ESPN-R) Hoist-groep;
  • Een algemene luchtvaarttrainingshelikopter speciaal voor piloten met een privévliegbrevet;
  • Een debat georganiseerd door de ESPN-R Sling Load-groep om onderwerpen rond menselijke lading en luchtwerk te bespreken.

Veiligheid zal ook worden benadrukt op de laatste dag van de show, 30 november, wanneer het Vertical Aviation Safety Team (VAST), een internationale coalitie van luchtvaartveiligheidsorganisaties die zich richten op het verminderen van wereldwijde helikopterongevallen door samenwerking, een speciale sessie zal houden.

Onderwijsprogramma voor VTOL-professionals en studenten
Het educatieve programma op EUROPEAN ROTORS 2023 biedt drie volledige dagen leren over een breed scala aan onderwerpen, waaronder alle aspecten van rotorcraft-operaties, uitdagingen en onderzoek naar toekomstige VTOL-projecten. 

Als erkenning van het aanhoudende wereldwijde tekort aan VTOL-piloten en luchtvaartonderhoudspersoneel, organiseert EUROPEAN ROTORS opnieuw een carrièredag, op donderdag 30 november. Een ander educatief programma, Rotorthon, daagt online en persoonlijke studententeams uit om nieuwe oplossingen te innoveren voor dringende problemen in de VTOL-industrie. Informatie over Rotorthon 2023 komt binnenkort beschikbaar. 

Ondersteuning van de grootste bedrijven in de helikopterindustrie
EUROPEAN ROTORS heeft de sterke steun van de toonaangevende VTOL OEM's (original equipment manufacturer) Airbus, Bell, Leonardo en Safran. Ook Robinson, Boeing, Pratt & Whitney en vele anderen hebben zich al aangemeld als exposanten. Bezoekers kunnen een dynamische beursvloer verwachten in Madrid. De editie van 2022 telde meer dan 211 exposanten uit 57 landen en bijna 4.000 deelnemers.

Om beter aan de complexe behoeften van de vele bezoekers te voldoen, bieden de organisatoren een verscheidenheid aan ticketopties. Informatie over ticketopties, tentoonstellings- en sponsormogelijkheden op EUROPEAN ROTORS 2023 is beschikbaar op de website van de show.

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *