Bezig met laden...

Logboek

Eindelijk...MS Flight Sim vliegt met helikopters

Eindelijk...MS Flight Sim vliegt met helikopters

Belofte maakt schuld en Microsoft heeft zich aan zijn belofte gehouden.

In haar nieuwste editie, ter gelegenheid van de 40e verjaardag van Microsoft Flight Simulator krijgt het populaire programma onder andere de Guimbal Cabri G2-helikopter als nieuwigheid. Helikopters waren de meest gevraagde update door de gebruikers van Microsoft Flight Simulator maar het duurde veel te lang, niet minder dan 16 jaar...

Jorg Neumann, hoofd van het Microsoft Flight Simulator programma zei: "In combinatie met de moderne functies en het strakke ontwerp, hebben de oprechte interesse van Guimbal en de hoge mate van samenwerking met het Microsoft Flight Simulator-team ons in staat gesteld om een zeer nauwkeurige digitale weergave te krijgen van deze geavanceerde helikopter."

Volgens onze informatie zijn verschillende helikopters waarmee we zullen kunnen vliegen, onder andere een Bell 407, een Airbus H125 en natuurlijk de Guimbal Cabri. Er is nu ook standaard helikopterondersteuning ingebouwd waardoor er nu snel ook nieuwe toestellen kunnen worden gecreëerd. Er werden ook 14 helihavens voorzien waar we kunnen landen. Dat de toevoeging van de helikopter zolang op zich heeft laten wachten zou te wijten zijn aan de grote verschillen in aerodynamische karakteristieken en gedragingen tussen een vliegtuig en een helikopter.  

Vanaf morgen 11 november 2022 is de nieuwe editie van MS Flight Simulator met de Guimbal Cabri G2-helikopter en de Bell 407 te koop! Verdere info in onderstaande video. Het ziet er zeer knap uit!

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *