Bezig met laden...

Logboek

FLASH: Uitspraak in rechtzaak helivervoer Waddeneilanden

FLASH: Uitspraak in rechtzaak helivervoer Waddeneilanden

Zoals we gisteren reeds berichten waren Heliventure FTO, ANWB en het Friese RAV in een rechtzaak verwikkeld over de toekenning van het patientenvervoer per helikopter van en naar de Waddeneilanden.

Intussen is uitspraak gedaan in deze zaak en heeft de rechtbank Heliventure FTO in het gelijk gesteld. Het vandaag gepubliceerde vonnis van de rechter in Leeuwarden kun je hier lezen.

Heliventure staat nu heel dicht bij de gunning van het 5-jaar contract in het noorden van Nederland. In de komende dagen zullen ze met het Friese RAV (Regionale Ambulance Voorziening) rond de tafel gaan zitten om de practische uitwerking te bespreken; als dit goed verloopt staat niets Heliventure FTO in de weg om met het helikopter ziekenvervoer in de Waddeneilanden te starten.

De rechtzaak veroorzaakte nogal wat deining in de Friese pers. Een paar voorbeelden: Omroep Friesland, Waldnet, Leeuwarden Courant.

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *