Bezig met laden...

Logboek

Bell krijgt upgrade order van $230 miljoen van US Navy

Bell krijgt upgrade order van $230 miljoen van US Navy

Bell Helicopters kreeg vorige week een order van $ 228 miljoen van de Amerikaans Marine.

Het betreft een speciale opdracht, zonder concurrentie, waarbij de Marine H-1 helikopters, de AH-1Z Viper en de UH-1Y Venom, een aantal nieuwe en gewijzigde mogelijkheden krijgen, een combinatie van wijzigingen in software- en/of hardware configuratie-items die zijn geïntegreerd in een eerder geïmplementeerde basisconfiguratie.

Dit omvat wijzigingen aan het casco, de bedradingsinterfaceterminals, de vluchtbesturing en de interfaces van de wapensystemen, documentatie van nieuwe mogelijkheden en anomalieën met betrekking tot vluchtbesturing, kabelbomen en wapens, en het ontwikkelen, integreren, verifiëren, valideren en testen van deze systemen. Daarnaast voorziet dit contract in de identificatie van onderhoudsactiviteiten die nodig zijn om de systemen te ondersteunen.

Over de juiste toedracht van de upgrade worden geen verdere details bekendgemaakt. Het order moet naar verwachting in september 2027 zijn voltooid. 

Foto © US Navy

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *