Bezig met laden...

Logboek

EHang annuleert Investor Day en toont video van Yunfu-productiefaciliteit

EHang annuleert Investor Day en toont video van Yunfu-productiefaciliteit

Een vrij verrassende aankondiging gisteren door EHang dat de voor gisteren geplande Investor Day vandaag niet kon doorgaan. Dit is de tekst die het bedrijf ons stuurde:

"EHang, het technologiebedrijf voor autonome luchtvaartuigen ("AAV"), kondigt de annulering aan van de EHang Yunfu Investor Day vanwege de laatste aanscherping van COVID-19-gerelateerde reis- en groepsbijeenkomstenbeperkingen door de lokale overheidsinstanties na de recente uitbraak van de Delta-variant in China. Het evenement zou oorspronkelijk vandaag plaatsvinden in de nieuwe Yunfu-productiefaciliteit van het bedrijf. Als alternatief heeft het bedrijf een video gepost van de Yunfu-productiefaciliteit die in bedrijf is ter referentie voor investeerders."

De video, die je hieronder integraal kunt bekijken, toont een de productie van de EHang 216 in de hoogtechnologische, cleane omgeving van de nieuwe productiehall van EHang in Yunfu.   

Volgens de EHang heeft de Yunfu-productiefaciliteit een bruto vloeroppervlak van ongeveer 24.000 vierkante meter. Hier zijn de de belangrijkste AAV-productieprocessen gehuisvest alsmede de productie van belangrijke componenten en koolstofvezelcomposietcasco's alsmede de AAV-assemblage en de vliegtesten.

De nieuwe annulering van de Investor Day is een streep door de rekening van investeerders die dachten hiermede de realiteit van EHang van dichtbij te kunnen zien. Wellicht was het beter geweest om de geplande Investor Day virtueel te laten doorgaan. Een Investor Day annuleren op de dag zelf getuigt niet van professionalisme en respect voor de investeerders. Zo blijft een waas van wantrouwen boven EHang hangen.

Eerder heeft EHang aangekondigd dat het zijn resultaten van het eerste en tweede kwartaal 2021 op 25 augustus zal bekendmaken.

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *