Bezig met laden...

Logboek

HeliCentre installeert een gloednieuwe Airbus H135 simulator

HeliCentre installeert een gloednieuwe Airbus H135 simulator

Entrol bevestigde dat HeliCentre Flight Academy een H11 FNPT III MCC simulator heeft aangekocht. Deze simulator is intussen geplaatst in het opleidingscentrum van HeliCentre in Lelystad, NL.

De simulator is een replica van een Airbus EC135 P2+ en heeft een extreem hoog niveau van simulatie. De cockpit is uitgerust met een dubbele Garmin GTN750, het heeft een realistisch vibratie systeem en zes projectoren zorgen ervoor dat de (leerling-) piloot een zeer realistisch beeld krijgt gedurende zijn training. De satelliet beelden zijn in een hoge resolutie en geven een kwaliteit die weinig andere simulatoren kunnen bieden.

Jeroen Peddemors, CEO van HeliCentre : “Dit is een simulator die trainingen op het hoogste niveau aankan maar wel aan een betaalbare prijs. De simulator is EASA goedgekeurd door de Nederlandse luchtvaartautoriteit als een FNPT III MCC trainingstoestel. Het zal later dit jaar een upgrade krijgen tot niveau FTD Level 3. "

Intussen is de eerste IFR cursus gestart nu dat de corona beperkingen zijn opgeheven.

We wensen HeliCentre veel succes met hun nieuwste aanwinst!

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *