Bezig met laden...

Logboek

NHV heeft trainingsplaatsen beschikbaar voor H145 Categorie B1.3

NHV heeft trainingsplaatsen beschikbaar voor H145 Categorie B1.3

Helikoptertechnici kunnen bij NHV in mei 2022 een Type Training B1.3 voor Airbus H145 type D2 & D3 helikopters volgen. De certificaten behaald in deze opleiding zijn goedgekeurd door zowel EASA als UK CAA.

Over deze opleiding

De T1 Airframe Type Rating-cursus biedt kennis en vaardigheid om de helikopter technisch ondersteunen met een hoog veiligheidsniveau en grote efficiëntie, in overeenstemming met de vereisten van Part 147.

Kandidaten moeten:

  • een basiskennis hebben van de B1-3;
  • de officiële onderhoudsdocumentatie kunnen lezen en begrijpen.
  • het is sterk aanbevolen om in de voorafgaande 24 maanden ten minste 6 maanden praktische ervaring op helikopters te hebben.

Deze training wordt aangeboden in 'blended learning'. Dit houdt in dat er gebruik wordt gemaakt van een combinatie van e-learning, theorie en praktijktraining waardoor het voor onze studenten makkelijker wordt om deel te nemen.

  • De 4 weken theoretische opleiding wordt verzorgd via een digitaal platform en kan vanaf elke locatie gevolgd worden.
  • De 2 weken bijscholing, vliegtuigbezoeken, examens en praktijkopleidingen worden georganiseerd in de NHV-faciliteiten in Oostende.

Taal van de cursus: Engels

Zie ook op de website van NHV

Prijzen en informatie op aanvraag verkrijgbaar via [email protected]

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *