Bezig met laden...

Logboek

Reeds 5 jaar VFR-examenmodule op de Helispot

Reeds 5 jaar VFR-examenmodule op de Helispot

5 jaar geleden lanceerden we de PPL(H) examenmodule op de Helispot website.

Ondertussen zijn er zo'n 22.500 examens afgenomen en is het een onderdeel geworden van de Helispot die door de PPL(H) piloten en leerling-piloten erg wordt gesmaakt. Honderden vragen afkomstig van vroegere examens en van instructeurs helpen de studenten om hun leerstof te herhalen tot ze zich zeker voelen voor het theoretisch examen van de luchtvaartautoriteiten.

Dank aan allen die ons deze vragen sturen en een nieuwe oproep aan iedereen om ons de vragen van uw examens door te sturen. Zo kan iedereen nog beter voorbereid naar de theoretische examens. 

Ook ervaren helikopterpiloten vertellen ons dat ze regelmatig hun eigen theoretische kennis herhalen aan de hand van de examenmodule.

Het is altijd leuk om feedback te krijgen van mensen die mede dank zij onze examenmodule hun examens met goed gevolg afleggen! En vergeet niet na je examen om ons de vragen die je je kunt herinneren door te sturen

Up to the next 5 jaar! En probeer ondertussen de examenmodule eens zelf !!!! 

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *