Bezig met laden...

Logboek

Hill helicopters geeft update over de nieuwe HX50

Hill helicopters geeft update over de nieuwe HX50

Op 24 augustus kondigde Jason Hill, van het Britse Hill Helicopters, aan dat zijn bedrijf een totaal nieuwe helikopter op de markt zal brengen.

Hij vertelde dat zijn bedrijf reeds 13 jaar aan de HX50 helikopter werkt en deze ontworpen 'vanop een wit blad' en dat het ontwerp speciale aandacht besteed aan de noden van de private helikoptereigenaars. Met deze nieuwe ontwikkeling, de HX50, wil Hill s'werelds eerste echte private helikopter voorstellen.

In onderstaande videoboodschap van Jason Hill en zijn hoofd-designer Henr Morshead vertellen zij hoe ze deze revolutionaire helikopter ontwerpen. Ze geven ook duiding bij een aantal technische beslissingen die ze gemaakt hebben voor de HX50 helikopter.

Wat we nog niet weten is de prijs van deze vijfzitter. Hill houdt ons hier nog even in spanning maar dit zal een sterke indicator zijn voor het succes van deze nieuwe helikopter. Laat ons hopen dat de kleine structuur van Hill Helicopters ertoe zal bijdragen dat er een zeer competitieve prjs naar voren komt waarmee de HX50 kan concurreren met de gevestigde waarden.

Zoals beloofd, houden we dit project van nabij in het oog! Vergeet onderstaande video niet!

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *