Bezig met laden...

Logboek

Russian Helicopters leverde 20 gevechtshelikopters aan het Russisch leger

Russian Helicopters leverde 20 gevechtshelikopters aan het Russisch leger

Russian Helicopters maakt de bilan op van haar activiteiten voor de Russische Defensie. De staatsonderneming die alle helikopterbedrijven in Rusland bundelt heeft in 2019 de MI-28N / Mi-28UB gevechtshelikopters, de Ka-52 verkennings- en aanvalshelikopter en de Mi-35M transport en gevechtshelikopter aan het Russische leger geleverd. Inmiddels werden alle toestellen getest en geaccepteerd.

Daarnaast leverde Russian Helicopter, na tien jaar studie en testen, ook de eerste gemoderniseerde Mi-28NM Night Hunter gevechtshelikopter. Van dit type moet Russian Helicopters 98 helikopters produceren tegen 2027. De Mi-28NM is gebouwd in de Russian Helicopter vestiging Rostvertol in Rostov.

De Mi-28NM kreeg een compleet nieuwe structuur, nieuwe avionics, betere bewapening, modernere turbines en een nieuwe APU (auxiliary power unit). Het toestel kan ook samenwerken met onbemande luchtvaarttuigen. 

Een andere onderneming binnen de Russian Helicopters holding, Progress AAC, werkt aan de upgrade van de Ka-52 samen met de ingenieurs van Kamov, ook een bedrijf binnen de Russian Helicopters groep. De upgrade van de Ka-52 is vooral geconcentreerd rond de bewapening en het detecteren van doelwitten en afstanden.

In het totaal leverde Russian Helicopters 20 gevechtshelikopters uit aan het Russische leger.

Video: de Mi-28NM Night Hunter

Foto copyright: TASS 

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *