Bezig met laden...

Logboek

In de serie befaamde Heli Roofpads: Nuristan (Aghanistan)

In de serie befaamde Heli Roofpads: Nuristan (Aghanistan)

Deze foto is een heel speciale gemaakt in 2003 door een amerikaanse soldaat gedurende een missie in Afghanistan. De piloot is een zeer ervaren Search en Rescue piloot in het burgerleven, die hier een militaire opdracht vliegt.

Hoeveel piloten zouden het aandurven om een Chinook helicopter met zijn laadvlak open, deels neer te zetten op het dak van een berghut? En dan het toestel zo te hoveren dat de collega's een paar gevangenen in zijn helicopter kunnen brengen! En dat alles boven een diepe ravijn... Chapeau!

Wel, de Keystone CH-47 Chinook werd in Nuristan (Afghanisatan) gevlogen door Larry Murphy gedurende Operatie "Mountain Resolve".

Larry is in het burgerleven dagelijks onderweg met zijn EMS helicopter maar maakte in zijn militaire dienst deel uit van US Nationale Wacht, die in Allentown, Pennsylvania gestationeerd zijn.

Larry weet als geen ander zijn talent, zijn kunde en zijn koelbloedigheid met elkaar te combineren en een perfecte missie te vliegen.

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *