Bezig met laden...

Logboek

LHA lanceert internationaal vlieguren programma

LHA lanceert internationaal vlieguren programma

Op de afgelopen European Rotors lanceerde de LHA (Leading Helicopter Academy) haar internationaal programma voor het opbouwen van vliegervaring in verschillende landen en omgevingen.

Jonge en aspirant-piloten hebben meer dan 100 uur nodig om hun CPL of PPL te behalen. Tot nu toe werden deze uren bij slechts één vliegacademie gebouwd. Met andere woorden, dezelfde plaats, dezelfde helikopter en dezelfde vliegomstandigheden. Een ernstige beperking stellen aan wat een jonge piloot kan leren. 

Het LHA-netwerk is in staat een uniek internationaal programma voor het opbouwen van vliegervaring aan te bieden. In plaats van vlieguren op te bouwen op één locatie, biedt LHA gemengde programma's aan met verschillende locaties door heel Europa.

Dus verschillende helikopteracademies, verschillende locaties, verschillende omgevingen, verschillende helikopters en verschillende ervaringen. Bergen, stranden, seizoenen, simulatoren, specialismen en speciale beoordelingen. Zo haal je niet alleen het maximale uit het opbouwen van de vereiste vlieguren, maar haal je ook het beste uit jezelf.

Het exclusieve LHA-programma levert betere piloten op. Beter voorbereid en beter gepositioneerd voor de helikopterarbeidsmarkt. Stel je bovendien voor wat dit voor je netwerk doet. In plaats van alleen het netwerk van één vliegschool heb je contacten in heel Europa.

Hoe werkt het in de praktijk? Elk LHA-lid heeft zijn specialismen en redenen om met hem of haar je uren te bouwen. Je kiest zelf wat je wilt leren, met welk toestel en waar. In elk geval heb je een 'thuis'-academie die je begeleidt, bijstaat en wegwijs maakt in alle mogelijkheden. Wil je meer weten? Klik hier.

 

Over LHA

De LHA (Leading Helicopter Academies) hebben een gezamenlijke vloot van 135 helikopters en geven 16.000 uren training per jaar. Meer dan 80 vlieginstructeurs zijn actief op 63 locaties in Europa. 

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *