Bezig met laden...

Logboek

Russian Helicopters mag 20 Ansat helikopters leveren aan Emercon China

Russian Helicopters mag 20 Ansat helikopters leveren aan Emercon China

Russian Helicopter mag zich verheugen in de certificatie door het Chinese Civil Aviation Agency (CAAC) van haar Ansat, haar meest recente lichte helikopter. 

Nu deze certificatie een feit is mag Russian Helicopters 20 stuks van de Ansat bouwen voor de Chinese Emergency & Disaster Relief Association. Het order dateert reeds van november 2018. Maar Russian Helicopters mikt op meer verkoop in China. De handelsbetrekkingen met Europa en de USA staan nog altijd onder druk door de boycot opgelegd in de nasleep van de Krim annexatie, dus moet Russian Helicopters wel andere handelspartners uitzoeken.

Industrie en Handelsminister Denis Manturov was er als eerste bij om de Ansat te promoten in China. Hij ziet een potentiele markt voor vele honderden Ansat helikopters. Hij beklemtoonde dat de prijs en de mogelijkheden van de Ansat de helikopter zeer aantrekkelijk maken tegenover de concurrenten. 

De CEO van Russian Helicopters, Andrey Boginsky, van zijn kant beklemtoonde dat er voldoende capaciteit is in zijn fabrieken om het toestel nog dit jaar uit te leveren. Hij is ervan overtuigd dat eens de 20 Ansat helikopters in China zullen vliegen, de Chinese overheidsinstellingen en ondernemingen het bewijs zullen zien van de kwaliteit en de lage kost. 

De Ansat helikopter werd door Russian Helicopters speciaal ontworpen om ook een de koudste en warmste regio's van Rusland te vliegen. Het toestel is gecertificeerd voor temperaturen tussen -45° en +50° Celsius.

Recent heeft Russian Helicopters ook een VVIP-uitvoering gepresenteerd onder de naam Ansat Aurus. De binneninrichting is ontworpen door NAMI, de Russische specialist in het ontwerpen van interieurs van luxewagens.  De Ansat Aurus heeft twee speciale VVIP zetels en drie adviseursstoelen.

Foto credit: Russian Helicopters

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *