Bezig met laden...

Logboek

Twaalf extra helikopters voor LCI & SMFL

Twaalf extra helikopters voor LCI & SMFL

De joint venture LCI en Sumitomo Mitsui Finance & Leasing Co. Ltd. (SMFL) hebben 12 nieuwe helikopters aangekocht.

De helikopters, die samen meer dan 120 miljoen dollar kosten, vertegenwoordigen een uitbreiding van de vloot van de joint venture met meer dan 50%, minder dan een jaar na de lancering van de joint-venture.

De nieuw aangekochte vloot bestaat uit vier Airbus Helicopters H145, drie Leonardo AW139 en vijf AW169 helikopters. Ze vervoegen de huidige vloot van 29 helikopters die joint venture reeds bezit en die over de hele wereld worden verhuurd voor missies, waaronder medische hulpdiensten, zoek- en reddingsacties en transport naar offshore windparken.

Jaspal Jandu, CEO van LCI, zei: "De LCI en SMFL joint venture (waardering US$ 230 miljoen) is doelbewust opgericht om een ​​breed scala aan lease- en financieringsopties aan te bieden aan de helikopterindustrie tegen efficiënte en flexibele voorwaarden."

Dit is een van de belangrijkste orders voor burgerhelikopters sinds het begin van de corona pandemie. Het is hopelijk een bevestiging dat er bij de helikopteroperatoren weer meer vraag is waardoor extra helikopters moeten worden ingezet.

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *