Bezig met laden...

Logboek

Kopter lanceert nieuwe website

Kopter lanceert nieuwe website

Kopter wil met de lancering van haar nieuwe website eens temeer aantonen dat het klaar is om gedurende de HAI Heli-Expo 2020 in Anaheim, CA (28-30/01/2020) haar finale design voor te stellen.

Op de nieuwe website toont Kopter op een snelle en eenvoudige manier essentiele informatie en features van haar SH09 nieuwe generatie helikopter. Het toont ook de voorbereidingen van Kopter om na de levering van de SH09 helikopters ervoor te zorgen dat de operatoren zorgeloos hun toestel kunnen blijven gebruiken. 

Hiervoor zet Kopter nu reeds het Kopter service team op:

  • een service netwerk met wereldwijde dekking
    • de recent aangekondigde samenwerking met Koreaanse helikopterbouwer KAI voor de Asie-Pacific regio is hier een mooie bewijs van
  • web en mobiele tools en ondersteuning
  • monitoring en analytische oplossingen
  • anticipatie van problemen en operationele noden
  • korte antwoordtijden
  • eenvoud in contactname: een uniek contact  

Op de HAI Heli-Expo 2020 gaat Kopter de finale specificatie van de SH09 voorstellen. Na vele jaren van ontwikkelen en testen is het nodig dat met Prototype 4 de finale versie wordt gebouwd en dat dan zo snel mogelijk een EASA certificatie kan worden bekomen. Kopter is hierin ruim te laat maar we laten ons graag verrassen door de finale uitkomst van het jarenlange zwoegen in de Zwitserse Alpen. We zijn ook zeer benieuwd of Kopter deze keer haar deadline zal kunnen respecteren. 

Afspraak op de Heli-Expo 2020... 

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *