Bezig met laden...

Logboek

Guimbal Cabri van HeliCentre kreeg nieuw kleurtje

Guimbal Cabri van HeliCentre kreeg nieuw kleurtje

De Guimbal Cabri G2 met registratie PH-HCC is intussen 10 jaar bij HeliCentre en blijkbaar was het nu tijd gekomen om het toestel een nieuw jasje te geven. En blijkbaar had HeliCentre genoeg van de witte helikopter met blauwe en oranje 'stripes' en werd het toestel nu volledig in het zwart gespoten.

Het toestel was sinds 29 april 2022 uit dienst nadat het bij het oefenen van een autorotatie een harde landing had gemaakt. Gelukkig waren bij dit incident geen slachtoffers of gewonden. Het toestel moest wel naar de reparatiewerkplaats van invoerder ATB in het Belgische Wevelgem.

Toen het toestel op 11 januari 2024 terug in dienst kwam had het ook zijn nieuw kleurtje gekregen! De witte Guimbal Cabri was nu een zwarte in plaats van een witte helikopter, een metamorfose!

Voor de al zwetende leerling-piloten in de zwarte helikopter zal de temperatuur deze zomer wel met enkele graden stijgen...     

 

Foto's © AirOnline.nl - met onze dank voor de medewerking.

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *