Bezig met laden...

Logboek

Flanders Helicopter Academy organiseert initiatieweekend in St Truiden

Flanders Helicopter Academy organiseert initiatieweekend in St Truiden

Flanders Helicopter Academy geeft voortaan ook opleiding PPL(H) vanop op Limburg Regional Airport EBST te St Truiden.

Na Kortrijk, Antwerpen en Knokke, wordt Sint Truiden de vierde locatie van waaruit FHA de mogelijkheid biedt om de opleiding tot helikopter piloot te volgen.

EBST (St Truiden/Brustem) is een vliegveld met een uitstekende infrastructuur om deze opleiding aan te bieden, temeer omdat sinds geruime tijd op geen enkele andere locatie in de provincie deze opleiding kan gevolgd worden. De streefdatum voor de aanvang van de eerste FHA klas, is januari 2018. Enkele kandidaat piloten zijn al ingeschreven en in de komende maanden zal voor de nodige kenbaarheid worden gezorgd in de streek.

Zo gaat er een info-weekend door op 18 en 19 november op de luchthaven te St Truiden/ Brustem. Kandidaat piloten en iedereen die geïnteresseerd is in het helikopter gebeuren is er welkom en kan zich inschrijven voor een initiatie sessie. Dit omvat een voorafgaande briefing over de besturingssystemen van een helikopter waarna men de kans krijgt om zelf plaats te nemen in de cockpit en onder begeleiding van een instructeur het toestel te besturen. Een ideale activiteit voor wie droomt van een luchtvaart carrière of voor elke helikopter fanaat.

Info- en Initiatieweekend Sint-Truiden op 18 en 19 november 2017

  • Waar: Vliegveld EBST, Oude Borgwormseweg 2, 3800 Sint-Truiden
  • Infosessies om 11u en om 14u
  • Initiatievluchten à € 230 pp 
    • Briefing
    • 20 min mee vliegen
    • 20 min zelf vliegen

U kunt hier meer info vinden en inschrijven

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *