Bezig met laden...

Logboek

PROFICIAT: Onze huisfotograaf Tom Buysse wint de Airbus Helicopter fotowedstrijd 2019

PROFICIAT: Onze huisfotograaf Tom Buysse wint de Airbus Helicopter fotowedstrijd 2019

Proficiat aan Helispot-fotograaf Tom!

Onze huisfotograaf was een van de vele deelnemers aan de jaarlijkse fotowedstrijd van Airbus Helicopters. Honderden inzendingen dongen met de mooiste en spectaculairste helikopterfoto's mee naar de titel van mooiste helikopterfoto van het jaar.

Uiteindelijk heeft de jury na het beoordelen van al deze foto's en lang beraadslagen de dertien mooiste helikopterfoto's van het jaar 2019 gekozen en deze werden gisteren bekendgemaakt op de website van de Airbus Helicopters Photo Contest.   

Onze Helispot-fotograaf Tom Buysse is dus een van de winnaars van deze prestigeuze fotowedstrijd. Het is de World Press Photo voor helikopters!

Namens de lezers en de redactie van Helispot feliciteren wij Tom met deze prestigieuze prijs en de erkenning van zijn kunde. Zonder meer mogen wij Tom als de beste air-to-air fotograaf van de Benelux catalogeren! Proficiat Tom

De foto die de prijs opleverde is een onderdeel van een ganse reportage die Tom maakte voor Helispot en die je hier nog eens kun bekijken.

1 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *