Bezig met laden...

Logboek

NH90 Conferentie 2022 ging door op Soesterberg

NH90 Conferentie 2022 ging door op Soesterberg

Na 4 jaar afwezigheid keerde de NH90 User Conference (NUC) terug voor zijn 8e editie, ditmaal in het schitterende Nationaal Militair Museum op de voormalige basis Soesterberg, Nederland.

Gedurende 3 dagen was het een geweldige kans om de communicatie te bevorderen en de relaties binnen de NH90-gemeenschap te versterken. Gebruikers presenteerden hun ervaringen van operaties tot helikopteronderhoud; trots hun prestaties uitdrukken, uitdagingen tegenkwamen en hoe ze deze met hun best practices hebben opgelost. De hele NH90-gemeenschap profiteerde van de positieve en constructieve sfeer die tijdens het hele evenement werd gevoeld.

Bovendien boden de industrie en leveranciers tijdens deze dagen verschillende workshops aan over NH90-productevolutie, upgrades voor verbeterde missiemogelijkheden, NH90-onderhoudsoptimalisatie, MUM-T, luchttransporteerbaarheid en ondersteunden ze de expositie van geavanceerde oplossingen zoals de Special Forces-upgrades en bijbehorende services (HUMS, missieplanning, enz.)

NHIndustries wil de meer dan 100 aanwezigen aan de NUC22 oprecht bedanken en zeker ook het Nederlandse Ministerie van Defensie bedanken voor hun onberispelijke hosting!

Foto © NHI - Lucien Kroon

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *