Bezig met laden...

Logboek

NHV krijgt contractverlenging bij NL Loodswezen met Airbus H145 D3's

NHV krijgt contractverlenging bij NL Loodswezen met Airbus H145 D3's

NHV Groep heeft de contractverlenging voor helikopterdiensten voor het Nederlands Loodswezen aangekondigd. 

Het langjarige contract dat aan NHV is gegund, zal de Nederlandse loodsdienst vanuit de Pistoolhaven (Rotterdam) blijven ondersteunen en zal de huidige vloot vervangen door helikopters van de nieuwste generatie. De helikopterdiensten van NHV spelen een cruciale rol bij het snel vervoeren van loodsen van en naar grote schepen die door Nederlandse havens varen, vooral bij ongunstige weersomstandigheden. 
 
NHV zal de huidige vloot vervangen door twee moderne Airbus H145 D3-helikopters voor verbeterde veiligheid, betrouwbaarheid en prestaties. De beslissing om over te stappen van de Airbus Dauphin AS365N3 vloot naar de Airbus H145 weerspiegelt de toewijding van NHV om te investeren in de nieuwste technologie om haar klanten beter van dienst te zijn. Hoewel de Dauphin-helikopters bekend staan om hun betrouwbaarheid, zorgen de geavanceerde functies van de Airbus H145 voor verbeterde betrouwbaarheid en efficiëntie, in lijn met NHV's streven naar uitmuntendheid. 
 
Elco Oskam, Manager Operations regio Rotterdam-Rijnmond bij het Loodswezen: "De Nederlandse Loodsen Organisatie is verheugd met de verlenging van onze langdurige samenwerking in een nieuw contract met NHV. Met een toekomstige vernieuwing van de vloot als onderdeel van het contract kijken we uit naar een nieuw tijdperk waarin onze zeeloodsen op een veilige en duurzame manier worden ondersteund in hun activiteiten. NHV is altijd een betrouwbare partner geweest met een uitstekende klantgerichtheid en we vertrouwen erop dat dit de komende jaren niet anders zal zijn."

Bart Sinnaeve, Director of Operations bij NHV Group, sprak zijn enthousiasme uit over de hernieuwde samenwerking: "De voortzetting van onze succesvolle samenwerking met het Nederlands Loodwezen, ondersteund door de introductie van de nieuwe helikopters, markeert een belangrijke mijlpaal. We zijn enorm trots dat we zijn geselecteerd om onze langdurige samenwerking voort te zetten."

Door de contractverlenging zal NHV vanaf begin 2025 de nieuwe Airbus H145 D3-helikopters vanuit de Pistoolhaven (Rotterdam) exploiteren. 

Foto's © Tom Buysse - met onze dank.

2 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *