Bezig met laden...

Logboek

FLASH: Volg deze avond de HAI-webinar over Bird Strikes (vogel aanvaringen)

FLASH: Volg deze avond de HAI-webinar over Bird Strikes (vogel aanvaringen)

[email protected]: Vogelaanvaringen: hoe u ze kunt vermijden

De vogelpopulaties groeien en de migratiepatronen van vogels veranderen met een opwarmende planeet, dus het is geen verrassing dat het aantal vogelaanvaringen met helikopters sinds het begin van de jaren 2000 met 700% is gestegen. Door onszelf te informeren over deze ontwikkeling kunnen we voorspellen wanneer vogelaanvaringen het meest waarschijnlijk kunnen plaatsvinden en kunnen we eraan werken om ze te vermijden.

Door meer te weten te komen over de habitat, het gedrag en de migratiestatus van vogels, kunnen we het potentieel voor vogelaanvaringen in specifieke gebieden identificeren, evenals manieren om het risico van een aanval het beste te beperken. De US heeft bijvoorbeeld een FAA Wildlife Strike Database als een waardevolle bron van informatie.

Vanavond om 22u kunt u een [email protected] webinar volgen over dit belangrijke veiligheidsonderwerp. 

Vertegenwoordigers van HAI, Airbus Helicopters, het Amerikaanse ministerie van landbouw (USDA) en Dallas Fort Worth (Texas) International Airport (KDFW) zullen informatie delen over het gedrag van vogels, hoe u risico's kunt herkennen en vermijden en welke nieuwe technologieën er komen om vogelaanvaringen in onze branche te verminderen:

  • Cathy Boyles, natuurbeheerder, Dallas Fort Worth International Airport
  • Richard Dolbeer, PhD, wetenschappelijk adviseur, Airport Wildlife Hazards Program, Wildlife Services, USDA
  • Phyllis Miller , Scientific Data Technician, Airport Wildlife Hazards Program, Wildlife Services, USDA; en manager, FAA Wildlife Strike Database
  • Bruce Webb, directeur luchtvaarteducatie bij Airbus Helicopters

Je kunt je hier inschrijven voor deze gratis webinar van HAI (Helicopter Association International)

Video:
Video afspelen...

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *