Bezig met laden...

Logboek

FLASH: Helikopterpiloot Robby Moers overleden

FLASH: Helikopterpiloot Robby Moers overleden

We kregen het zeer tragische nieuws binnen over het overlijden van de bekende helikopterpiloot en instructeur Robby Moers.

Robby overleed deze ochtend in het Universitair Ziekenhuis in Leuven aan de gevolgen van een plotse aandoening waarbij de artsen hem spijtig genoeg niet meer konden helpen.

Robby Moers (61j) is reeds meer dan 20 jaar een bekende commerciële helikopterpiloot die naast zijn vliegwerk ook grond-instructeur was voor vliegschool Toran op het vliegveld van Brustem. 

Robby ook de drijvende kracht achter de jaarlijkse Heli Fly In van de BPA (Brustem Pilot Association) waarvan hij de operationele directeur en vice-voorzitter was. 

Wie Brustem kent, kent Robby! Een brede glimlach en altijd bereid om een handje toe te steken als je op Brustem kwam om te tanken.

Niet iedereen wist het maar Robby was ook een begenadigd rally-piloot met zijn verschillende Porsche's.

We zullen Robby missen! Pilots never die, they only fly away!

Je kunt zijn zeer toepasselijke rouwbrief hier lezen.

Helispot zal uw en onze blijken van medeleven overmaken aan Robby's echtgenote Katty en de familie. 

 

Update 31 mei 2024

In aanwezigheid van zijn echtgenote, zijn familie, vele vrienden en kennissen uit de helikopterwereld hebben we vandaag afscheid genomen van Robby. Het was een zeer aangrijpende uitvaart doorspekt vele prachtige herinneringen uit het leven van Robby. Zijn positivisme en zijn hart voor de helikopter bleven bovendrijven en misschien moeten we dit aangrijpen om de volgende Fly-In van de BPA te laten doorgaan als een eerbetoon aan Robby.

Hieronder de herinnering aan Robby.

   

6 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *