Bezig met laden...

Logboek

HAI annuleert dan toch de Heli-Expo 2021

HAI annuleert dan toch de Heli-Expo 2021

Niet langer dan twee dagen geleden schreven we hier dat de HAI ondanks alle protocols rond corona toch haar Heli-Expo 2021 zou organiseren. Wij waren verrast door de aankondiging van CEO Viola omdat zowat alle grote helikopterfabrikanten hun deelname afgezegd hadden.

Airbus Helicopters, Bell, Sikorsky en Robinson Helicopters en de meeste buitenlandse exposanten hadden de HAI intussen duidelijk gemaakt dat een internationale, toonaangevende helikopterbeurs niet kon zonder een veilige omgeving en zonder internationale standhouders en bezoekers. En toch wilde HAI CEO Viola van geen wijken weten en zei dat de HAI Heli-Expo en het speciale Covid-19 protocol goedgekeurd was door de autoriteiten van de staat Louisiana en dat niets de beursopening op 23 maart 2021 zou tegenhouden, behoudens een volledige Amerikaanse lock-down. 

Nu minder dan een week later kregen we een persbericht van de HAI (Helicopter Association International) dat er toch beslist was om de Heli-Expo 2021 niet te laten doorgaan. Het was voor iedereen reeds een week geleden duidelijk dat de Heli-Expo niet kon doorgaan en het was moeilijk te begrijpen dat de HAI dit vorige week niet inzag. Einde discussie...

Maar goed, de helikopterindustrie kan zich nu focussen op de Heli-Expo 2022 die van 8 tot 10 maart 2022 zal doorgaan in het Kay Bailey Hutchison Convention Center in het Amerikaanse Dallas. 

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *