Bezig met laden...

Fotoalbum

Zwanenzang van de OO-EVL

We kregen van Peter een uitnodiging om samen met hem en een paar andere enthousiastelingen een van de laatste vluchten van de OO-EVL op Belgische bodem mee te vliegen.
Vliegen in een Eurocopter EC130 is zowieso super en als je dat mag combineren met een fantastische gastheer en toffe medereizigers is dit een ervaring om nooit te vergeten.

We vertrokken vanop EBAW via onze helispot naar Kampenhout en vandaar naar Marche en Famenne waar we landen bij het Chateaux d'Hassonville. De prima ontvangst en het lekker diner van de crew van Alexandre Rodriguez maakte dat al snel donker werd en we onder night VFR naar EBLG mochten vertrekken.

Een speciale ervaring was het om s'nachts 4000ft hoog een holding pattern te vliegen boven EBLG terwijl onder de heli een paar grote vrachtvliegtuigen van TNT aan het landen waren. Nadien mocht Peter een touch and go landing maken op de prachtig verlichte landingsbaan.

Dan terug de lucht in richting EBAW waar we na een zachte landing, moe maar voldaan afscheid namen van de crew! Een prachtige ervaring en een superleuke avond rijker! Thanks Peer!

Super nachtvlucht Ardennen -> EBAW (9)